In Memoriam Andi

 

"Számomra attól hiteles tanító valaki, hogy beenged a világába, és egy ezen pillanatban kíváncsi az enyémre is. Azt nem tudom létezik-e szerelem első látásra, de abban már biztos vagyok, hogy a szeretet létrejöhet egyetlen őszinte, kölcsönös pillantással. Ez a lelkek találkozása. :) Andit olyan szinten tartottam fontos embernek az életemben, hogy sorra vittem hozzá a barátaimat avatásokra, hogy megtapasztalhassák ugyanazt az élményt, melyben én is részesedtem általa. Megtehettem volna, hogy tanár leszek de abban csak részben lett volna benne Ő és mindaz, amit képvisel. Hamarabb lett barátommá, mint Mesteremmé. Ki adhatna többet a szívből áradó, őszinte, átmelegítő szeretetnél??? Sok mindenért vagyok hálás Vagács Andreának (miközben írom a nevét, borsódzik a bőröm :) ), de legesleginkább azért, ahogyan a szívére ölelt engem, úgy mindenestől. :)"

Bozzai Gyöngyi

 

 

"Andi minden egyes ölelésében a feltétel nélküli szeretetet éreztük. Egy pillanat alatt, bármilyen helyzetben, a boldogság és nyugalom érzése kerített hatalmába.

Nagyon sok mindent tanultunk Tőle, a legfontosabb tanítása az volt, hogy mindenre képesek vagyunk, nincsenek akadályok, mert azokat valójában saját magunknak állítjuk. Hogy a szeretet a legfontosabb dolog az életben. Hogy a saját utunkat kell járni, és minden válasz megvan bennünk, csak figyelni kell. A 2 órás csendes meditációk, a hangtálazás, a reiki és az előadásai által egy csodálatos embert ismertünk meg, akivel minden egyes együtt töltött pillanat felért egy csodával."

Zsani és Zsolti

 

"Andi tiszta szeretet, tetterő és derű volt számomra. Sokat tanultam Tőle és Általa. Rengeteg segítséget kaptam Tőle, ami végig kíséri majd az egész életemet. Barátok voltunk és Társak."

Juhász Viki

 

 

"Tanítványnak lenni élmény. Egy megvilágosodott Mester tanítványának lenni különleges kitüntetés és élmény.

Andi az az ember volt, aki hitelesen tudta átadni a tanítást, miközben Ő maga is gyakorolta. Meghallgatott, bíztatott/bátorított, támogatott, segített az úton. Mindezt önzetlenül, szeretetből. Hálás vagyok mindazért a szeretetért, odafigyelésért és tanításért, amit tőle kaptam.

Megtiszteltetés volt ismerni és a barátjának lenni, "fürödni a szeretetében, vele együtt" ! Mindez elkísér egész utamon és a tanultak átsegítenek a nehézségeken."

Miklós Gabi

 

„Andi lénye már az első találkozásunkkor (a Reiki 1 tanfolyamon) hatással volt rám…
Elindított bennem sok mindent. Ő és a reiki gyökeres változást hozott az életembe, rengeteget köszönhetek neki!
A központ létrehozásával lehetőséget adott a fejlődésre, segített elindulni. Nem engedte el a tanítványai kezét, a tanfolyamok után sem, amit nagyra értékeltem. Bármikor fordulhattam hozzá, ahogy a többiek is.
Büszke vagyok rá. hogy nem csak a tanítványa, hanem a barátja is lehettem.
Hát igen… és kedves mosolya, meleg ölelése mindig elkísér. "

 

Kolák Éva

 

"Ahogy egy napsugár sem különb a másiktól, úgy Andi sem volt különb minálunk. Ember volt. Azokkal a megpróbáltatásokkal, problémákkal, nehézségekkel, amelyekkel az emberiség egésze is szembenéz. Az ő útja sem volt könnyű és fenékig tejfel, az ő hite sem volt mindig töretlen. Ugyanúgy voltak kétségei, és fájdalmai, valamint álmai, és vágyai is. De mi is az akkor, amiben Ő más volt, ami igazi érték modern világunkban, elkerülve a felmagasztalás csapdáját? Azt hiszem, a kitartás, és a rendíthetetlen szándék: sosem adni fel. Megkérdőjelezni azt, ami nem helyén való, és nem hagyni, hogy el legyünk vágva a szeretettől. Andinak volt bátorsága ezt az utat járni."

Szanyi Tamás

 

"Drága Andi!  Köszönöm, hogy foglalkoztál velem. Köszönöm, hogy utat mutattál. Köszönöm, hogy tanítottál. Köszönöm, hogy Mesterem voltál. Köszönöm a törődésed. Köszönöm a precizitásod. Köszönöm a segítséged. Köszönet a bizalmadért.  Köszönöm, hogy fejlődésed által fejlődhettem. Köszönöm, hogy megismertelek. Köszönet a biztatásért. Hálás köszönet a Magért, mit elültettél bennem. Hálás köszönet létedért."

Ollé Ágnes