Reiki fokozatok  és tanfolyamok

 

 

A Reiki egy energetikai módszer, melyet alkalmazva az Univerzum energiája transzformálódik Reiki energiává, a kezelő szeretet energiájának hozzáadódásával.

A tanfolyamot bárki elvégezheti nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül. Nem szükséges semmilyen különleges velünk született adottság, képesség hozzá, mert ez a tudás mindannyiunkban megtalálható.

Aki belső késztetést érez a tanulásra és életének megváltoztatására, várjuk szeretettel a Reiki tanfolyamokon!

 

Általános tudnivalók a tanfolyamokról: 

  • A tanfolyamok egynaposak.

  • A délelőtt az elméletté majd meditációt követő behangolás után a délután a gyakorlaté.

  • Elméleti és gyakorlati tudást is átadok a nap során, amelyhez a tanulók tankönyvet is kapnak a tanfolyam után e-mailben.

  • A délután folyamán, egymáson végig csinálják a gyakorlatokat és a kéztartásokat, hogy érezzék a rajtuk keresztül áramló energiát.

  • A tanfolyamot követően, a megadott névre oklevél is készül, amely igazolja, hogy a tanuló elvégezte az adott szintet.

  • A reiki tanfolyamok aktív résztvevője Usui mester és más égi Segítő, akiket a már tisztán látó/érző képességgel rendelkezők láthatnak és érzékelhetnek is.

  • A beavatásokat/behangolásokat az Univerzum vségzi az égi Segítőkkel karöltve, nem a tanár. A tanár csak a csatornája a folyamatnak, amin keresztül lezajlik a beavatás

  • Mindegyik tanfolyamra 50 % előlseg befizetésével lehet jelentkezni.

  • Ha bármely más Reiki szervezettől jelentkezik valaki a Reiki Mester és Tanár tanfolyamokra, a tanfolyam előtt részt kell vennie az általunk szervezett Reiki 1. és 2. tanfolyamokon ismétlésként, féláron.

Aktuális tanfolyamok lásd itt

Reiki 1. tanfolyam


A tanulók a tanfolyamon megismerik a Reiki történetét, a test energetikáját, a csakratisztítás technikáját, illetve különböző kezelésfajtákat (fejkezelés, nagykezelés, önkezelés.A behangolást követően képesek lesznek a Reiki energiával történő gyógyításra. Rezgésszintjük megemelkedik, amely segíti a spirituális fejlődés kibontakozását.

A tanfolyam díja: 7000,-Ft

 

Reiki 2. tanfolyam


A Reiki 1. tanfolyamon tanultak átismétlése után a tanulók megtanulják a csakraharmonizálás és a gyorskezelés technikáját, valamint a Reiki 2. fokozat három szimbólumának alkalmazási területeit. Lehetőségük nyílik az energia koncentrálására, a tudatalatti programozására, illetve a távkezelésre.
Rezgésszintjük, illetve a lehívott energia mennyisége többszörösére emelkedik, ezáltal hatékonyabbá válik a gyógyítás és intenzívebbé a spirituális kibontakozás.
A tanfolyam díja: 14.000,-Ft

 

Reiki Mester tanfolyam


Az első két fokozaton tanultakból történő vizsga után a tanulók megkapják a behangolást a Reiki Mester fokozatba. Rezgésszintjük tovább emelkedik, a közvetített energiájuk mennyisége sokszorosára nő.
Megismerik a mester szimbólumot és a nap második részében aktívan gyakorolják a korábban tanultakat, hogy a Reiki igazi mestereivé váljanak.
A tanfolyam díja: 28.000,-Ft

 

Reiki Tanár tanfolyam


Azok a tanulók jelentkezhetnek tanári tanfolyamra, akik már kellő gyakorlatot szereztek és biztos tudással rendelkeznek a Reiki mindhárom szintjét illetően. Továbbá érzik magukban a késztetést, hogy tanítsák a Reikit és másoknak is átadják tudásukat, tapasztalataikat (Reiki 1. , Reiki 2. és Reiki Mester).
A tanfolyam az addig megszerzett Reiki ismeretekből történő vizsgával kezdődik.
A Reiki Mester szimbólumba ismétlő beavatást kapnak a tanulók, majd ezt követően a tanfolyam fő témája a tanítás módszertana, technikája, hirdetési lehetőségek, stb.  
A tanfolyam ára: 35.000,-Ft